Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajándékkártya felhasználási feltételei

 Ajándékkártya Felhasználási Feltételei

Az Ajándékkártya egy vásárlási kupon (fizetőeszköz), mellyel a keramiko.hu  oldalon található termékeket lehet megvásárolni. Csak egy alkalommal, egy kosárértékre használható fel. Az Ajándékkártya a megvásárlást követő 6 hónapig, azaz 180 napig érvényes. Névértéke a vásárolt áru összértékére vonatkozik.

Az Ajándékkártya készpénzre nem váltható, értékéből készpénz vissza nem adható. Az Ajándékkártya értékének részben vagy egészben történő felhasználását követően a kártya értékét veszti. A rendelkezésre álló Ajándékkártya értékénél magasabb összegű vásárlás esetén a különbözetet a vásárlást követően kell megfizetni, banki utalással, vagy kártyás fizetéssel, ill. személyes átvételnél készpénzben.

Az Ajándékkártya beazonosítására egyedi, kártyán feltüntetett kártyakódot használok, levélben, ízléses csomagolásban küldöm el, az ajándékozónak vagy a megajándékozottnak megbeszélés szerint.

Ajándékkártyás vásárlás esetén a webáruházra vonatkozó Vásárlási Feltételek érvényesek. Megvásárlásával felhasználó elfogadja a keramiko.hu  Ajándékkártya Felhasználási Feltételeit is.
Keresés